Nieuw: LWV Next-level-trajecten powered by Allign

running lwv.jpg

Nieuw: LWV Next-level-trajecten powered by Allign

Er is iets nieuws voor ondernemers met lef en echte ambitie: het LWV Next-level-traject powered by Allign. Voor ondernemers die willen groeien en/of hun organisatie integraal willen verbeteren. Deze aanpak heeft eerder zijn waarde al bewezen in het grootbedrijf (o.a. bij DSM, Essent, Enexis en Mosadex) en nu is er een bruikbare vertaling naar het mkb. Hogere prestaties en hogere opbrengsten liggen binnen handbereik, met hetzelfde aantal fte’s. De eerste ondernemers hebben dit al ervaren.

Sinds enige tijd werken Allign-MKB en de LWV (de Limburgse Werkgevers Vereniging) samen met als doel om ondernemers te ondersteunen. Allign wil bedrijven als het ware laten promoveren naar een hogere divisie. Wij zijn een one-stop-shop voor analyse, visie en strategie, uitvoering, opleiding en training, zakelijke dienstverlening en ondersteuning bij de financiering. We hebben een symptoomscan ontwikkeld om ondernemers inzicht te geven in wat ze laten liggen ten gevolge van het ontbreken van samenhang in hun organisatie. Groei en innovatie is binnen handbereik, voor wie wil leren en investeren.

Voor ondernemers met ambitie

Daarbij moet gezegd worden: dit is niet voor iedereen. Een ondernemer moet de echte ambitie hebben om daadwerkelijk stappen te maken om te groeien en te innoveren. Het vereist lef en visie. De LWV zet zich in om ondernemers en ondernemingen integraal te ondersteunen, te inspireren en succesvoller te maken. Wij hebben een unieke en bewezen aanpak die ingrijpt tot in de haarvaten van een organisatie en helpen je om al die uitdagingen in samenhang aan te gaan. Het gaat hier om een nieuwe, op maat gemaakte ‘next-level-aanpak' voor mkb-bedrijven met meer dan 10 fte’s.

Financieel adviseur Freek Roeters uit Sittard heeft de ‘next-level-aanpak' al ervaren:

“Ik had me in mijn wildste fantasie niet kunnen voorstellen dat er zoveel verbeterpotentieel recht voor mijn neus lag. Het was een wake-up call. Hier geldt echt die uitspraak van Cruyff: ‘je ziet het pas als je het doorhebt’. Als ik deze stap niet had gezet, zou het realiseren van de visie en ambitie van mijn organisatie nooit mogelijk zijn.”

R18-0426-110_LR_small.jpg

Aanmelden of meer informatie?

Neem contact op met Fons Bonekamp (grondlegger van dit traject), fons@allign.nl of Aagje Wevers van de LWV, wevers@lwv.nl . Kijk ook op www.lwv.nl

Fons Bonekamp