Samenwerking LWV & Allign Next Level Trajecten

Samenwerking LWV & Allign

LWV en Allign-MKB BV. hebben getekend op een samenwerking in het kader van het LWV next level traject powered by Allign. Een unieke kans voor ondernemers met een uitgesproken ambitie tot sprongsgewijze verbetering (groei/innovatie) Oftewel…een traject waarbij een ondernemer met zijn of haar onderneming een kwantum sprong maakt naar de volgende divisie. Volg onze social media kanalen, meer informatie volgt...

LWV en Allign-MKB BV. hebben getekend op een samenwerking in het kader van het LWV next level traject powered by Allign. Een unieke kans voor ondernemers met een uitgesproken ambitie tot sprongsgewijze verbetering (groei/innovatie) Oftewel…een traject waarbij een ondernemer met zijn of haar onderneming een kwantum sprong maakt naar de volgende divisie. Volg onze social media kanalen, meer informatie volgt...

Freek Roeters